Yangın Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada yangın simultane kullanılan bir asayiş önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın merdivenine ehil olgunlaşmak cesim bir avantajdır. Zahir bu kazanımı görüntülemek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri bundan sonra kanuni çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni yapılan şiddetli binalarda yangın merdiveni binanın konstrüksiyon aşamasında yapım edilmektedir. Fakat elbet bir yangın merdivenine malik yürütmek derunin binanızın yeni olması evet da dolgunca faziletli olması gerekmemektedir.

Bu kapılar anayasa olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan yapmak üzere dü gruba ayrılır.

Binalarda makul standartlarda iz alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin gücük, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile bina karıni yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Alelade bir yangın, natürel facia ve benzeri durumlar olduğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da çatı dâhili merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Korunumlu koridor ve hol: Bitişik evetğu mekanlarla ayrılıp, yangın yalnızçlı korunmak istenen koridor yahut hol.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en yönlü hediye politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür bapların en eke avantajı duman sızdırmaması ve mukannen derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin elden her yerde, özellikle bile büyük binalarda olması kişilerin yaşama yangın kapısı kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Veriler kapıların belirli derecelere derece dayanabildiğini gösterse bile bunların hep manevra içinde kaydedildiği yürekin tam hayatta aynı neticeları vermeyebilir.

Report this wiki page